Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi butonul ”Adaugă în coş”. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul sau mai multe dintre produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, apăsați butonul ”Continuă cumpărăturile”.

 

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul ”Comandă”. În cazul în care sunteţi client nou, bifați opțiunea ”Sunt client nou” și completați email-ul și parola necesare creării unui cont nou, statutul juridic (Persoană fizică sau Persoană juridică) și apoi datele de facturare.

În cazul în care adresa de facturare nu este identică cu adresa de livrare debifați opțiunea ”Adresa de livrare este aceeași cu adresa de facturare”. În acest caz se vor derula automat câmpurile necesare pentru completarea adresei de livrare.

 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi (Ramburs sau Transfer bancar) şi folosiţi câmpul ”Observații comandă”, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare cum ar fi ore preferate pentru livrare, puncte de reper pentru a ușura livrarea coletului, etc.

Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

După ce v-aţi asigurat că toate datele sunt corect completate, apăsaţi butonul ”Comandă”.

 

Livrare și Plată

În cazul în care veți opta pentru plata Ramburs, un email de confirmare va fi transmis pe adresa completată la înregistrare, la care nu este nevoie să răspundeți. Ulterior veți fi anunțat tot pe mail atunci când produsele vor fi livrate către dumneavoastră.

În cazul în care veți opta pentru plata prin Transfer bancar, imediat după efectuarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare apoi, după verificarea stocului veți primi factura fiscală prin e-mail. Pentru livrarea produselor cu plata prin Transfer bancar este nevoie ca un reprezentant al Editurii Basarabii Media să confirme cu dumneavoastră efectuarea plății.