Termeni și condiții

 Termeni și condiții

 

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.editurabasarabii.ro vă recomandăm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor de utilizare. Accesarea Site-ului şi folosirea aplicațiilor sale implică acceptarea acestor Termeni şi Condiții, având valoare contractuala deplină.

 

Date de contact:

Acest site web este întreținut si administrat de Basarabii Media SRL (Editura Basarabii Media) cu sediul în Com. Snagov, Str. Florilor, Bl. P73, Ap. 4, Jud. Ilfov, România, societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J23/2813/2015 cod fiscal nr. 34877125 avand contul IBAN RO06RNCB0090146935910004 deschis la BCR Suc Lipscani.

 

Termeni

Prin Comandă se inţelege acel document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul acceptă să le primească şi să le plătească.

Contractul este Comanda care a fost confirmată de către Vânzător.

 

Drepturi de autor (copyright)

Conţinutul site-ului editurabasarabii.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe si alte date - constituie proprietatea Editurii Basarabii Media și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Astfel că, este interzisă orice utilizare a Conținutului fără acordul prealabil scris din partea Societăţii şi/sau al colaboratorilor/partenerilor săi. Societatea respectă dreptul la proprietatea intelectuală al terților.

 

Despre Site

Prin intermediul Site-ului este oferit utilizatorilor un serviciu e-Commerce prin care pot intra în posesia produselor afișate. Achiziția acestora se face pe baza comenzilor primite prin Site, folosind Coșul de cumpărături sau prin e-mail.

 

Produse şi preţuri

Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt în ambalajul original al producătorului și vor fi însoțite de factură fiscală în momentul livrării.

Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile Produselor afișate pe Site reprezintă prețurile finale de cumpărare şi includ orice alte taxe. La acestea se adaugă costurile de livrare prin curierat rapid. Acestea pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

 

Plata

Puteţi comanda bunurile şi serviciile noastre, atât online, utilizând coşul de cumpărături cât şi prin e-mail la adresa comenzi@editurabasarabii.ro. Pentru a avea acces la produsele noastre, trebuie să vă înregistraţi pe site-ul nostru şi să ne oferiţi toate informaţiile necesare întocmirii facturii fiscale.

Plata produselor poate face prin următoarele metode:

a) Ramburs, la primirea comenzii;

b) Transfer bancar, după primirea facturii fiscale, în contul bancar menționat mai sus.

 

Livrarea

Cheltuielile de livrare prin curier sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul cărţilor de pe site.

Coletul cu cărțile comandate este expediat cu ajutorul uneia dintre firmele de curierat rapid cu care colaborăm. Din momentul predării coletului către firma de curierat, responsabilitatea şi riscurile cad în sarcina acesteia.

Taxa de curierat este de 12 lei cu TVA inclus. Pentru a beneficia de transport gratuit, valoarea minimă a comenzii trebuie să fie de 200 lei. Dacă adresa de livrare este în afara localităților incluse în Reţeaua logistică naţională a firmei de curierat, taxei de curierat i se adaugă tariful pentru kilometri exteriori sau coletul va fi expediat prin Posta Română.

 

Garanția de conformitate

Editura Basarabii Media are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.editurabasarabii.ro beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile.